Prijs serre

De prijs van een serre

Wanneer je een bezoekje aan een serrebedrijf brengt, dan kun je het naast je wensen en eisen ook over prijs van serres hebben. Hoef je niet naar het geld te kijken, dan is alles wat je wil mogelijk. Wil je een goedkopere serre, zeg dan duidelijk wat je wensen zijn, maar ook wat je budget is. Hoe meer luxe je wenst en eisen en wensen je hebt, des te hoger de uiteindelijke prijs van de serre zal worden.

Prefab serres; een goedkope oplossing

Je kunt je serre uiteraard laten bouwen door een serre bouwbedrijf maar ben je echt op zoek naar een goedkope serre dan is er tegenwoordig ook de prefab serre, een soort bouwpakket. De prijs van een prefab serre is veel lager dan wanneer je een serre door een bedrijf laat bouwen. Je dient het dus wel zelf op te bouwen of mensen in te huren die dit voor je willen doen.

Prijs van de gebruikte materialen voor een serre

Serres kunnen van verschillend materiaal gemaakt worden, maar tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor aluminium. Redenen hiervoor zijn dat het een duurzaam materiaal is, makkelijk te bewerken is, leverbaar is in vrijwel alle gewenste kleuren en het onderhoud ervan erg gemakkelijk is. Wil je toch liever hout gebruiken, zorg er dan in ieder geval voor dat het hout het keurmerk van FSC heeft. Zo weet je altijd dat je duurzaam geproduceerd hout hebt. Aluminium is duurder dan hout, maar je hebt er vaak wel langer plezier van en het heeft weinig onderhoud nodig.

Soorten en modellen serres en de prijs

De prijs van serres is ook afhankelijk van de grootte, de soort serre, het model serre en de luxe van de afwerking. Een serre is verkrijgbaar in diverse verschillende soorten, modellen en verschillende afmetingen. Bekijk alle mogelijkheden en de prijzen bij showrooms van serres en op internet.