Klassiek, industrieel en modern

februari 13, 2019 | Door admin | Opgeslagen in: blog.

Wij Nederlanders hechten veel waarde aan de uitstraling van onze woningen. Veel geld, tijd en energie steken wij dan ook in het aanpassen van ons huis. In de winter wordt er gewinkeld voor een gezellige, warme sfeer in huis. We kopen mooie nieuwe kussens, warme dekens en gezellige sfeerkaarsen. In de lente krijgen we de lentekriebels in onze buik, waardoor we graag vrolijke voorjaarskleuren in huis halen. Ook dit zien we dan onder andere weer terug aan de vele nieuwe kussen hoezen, voorjaarsplantjes en vrolijke accessoires voor in huis.

Echter zijn er aanpassingen in huis waar we zowel in de zomer als in de winter veel plezier aan beleven. De mode items in de huizenwereld veranderen voortdurend. Toch zijn er stijlen welke tijdloos zijn en elk jaar weer (weliswaar op een andere manier) terugkomen. Zo zijn de Barn kastdeuren terug van weggeweest en hét ‘nieuwe’ mode-item in de huizenwereld te noemen! We zien ze steeds vaker voorbij komen op het Internet, in woonprogramma’s, op advertentiefoto’s enzovoorts.

Robuuste klasse

Stelt u zich de prachtige moderne boerderijen met klassieke uitstraling eens voor. Vrijwel elke boerderij met een moderne teint heeft een schuur met een prachtige deur. Zo’n deur waar planken gebruikt zijn om een robuuste uitstraling te genereren. Deze deuren, noemen we Barn deuren. Barn is het Engelse woord voor ‘een grote schuur bij een boerderij’, wat de naamkeuze direct verhelderd. Niet vreemd dat deze Barn kastdeuren direct het huis een moderne en landelijke stijl geven, met het gevoel van een prachtige vrijstaande, oude boerderij!

De uitstraling

Barn kastdeuren zijn een combinatie van een klassieke en robuuste stijl, welke verschillen van uiterlijk aan de voor- en achterzijde. Zo hebben zij aan de voorzijde een plankendeur (bekend zoals de deuren van boerderij schuurdeuren) en aan de achterzijde hebben zij een hoekig frame. Vaak is de voorkant van een Barn kastdeur asymmetrisch. Dit geeft een speelse uitstraling, met rechte, strakke lijnen. Door het grote contrast van de gladgeschuurde planken, in combinatie met de strakke doch asymmetrische lijnen, geven de kastdeuren een prachtige uitstraling in uw huis.

Barn kastdeuren zijn allesbehalve standaard deuren. Zoals eerder beschreven zijn ze stoer, gecombineerd met een industriële, landelijke uitstraling. Dit maakt ze uitermate geschikt in een moderne, Scandinavische, robuuste én huizen met een industriële inrichting. Doordat de strakke lijnen op een robuuste manier zijn verwerkt tot een deur, komt het vakmanschap duidelijk naar boven. De Barn kastdeuren zijn vormgegeven door de ontwerpers, maar zijn door de vele mogelijkheden (door de planken bijvoorbeeld op een andere manier te plaatsen) eenvoudig naar uw stijl te vormen. Op deze manier passen de deuren altijd in uw interieur!

Heeft uw huis een landelijke uitstraling, gecombineerd met een rustige en klassieke stijl? Of wilt u dit creëren? Dan passen de Barn kastdeuren erg goed bij uw huis en in uw interieur!

Bron: 123deurtechniek.nl


Tags: ,

Reacties zijn hier gesloten.