Goede kwaliteit maar toch goedkope rolluiken

december 18, 2017 | Door admin | Opgeslagen in: blog.

Rolluiken moeten aan veel eisen voldoen waardoor ze soms erg prijzig kunnen zijn. Iedereen wil rolluiken die aan je wensen voldoen. Daarom heeft Heroal verschillende mogelijkheden wat betreft rolluiken. Het is mogelijk om de rolluiken volledig aan te passen op uw wensen. In dit artikel vind je onder andere de voordelen die een rolluik te bieden heeft maar ook de beschikbare mogelijkheden.

Voordelen van een Heroal rolluik

Heroal rolluiken worden gemaakt door een Duits bedrijf. Zij zijn al jaren bezig om rolluiken van hoge kwaliteit te leveren. Door alle ervaringen die ze opgedaan hebben kunnen ze een kwaliteit product leveren tegen een goedkope prijs. De rolluiken zorgen ervoor dat de geluiden van buitenaf niet goed hoorbaar meer zijn. Zo kan je heerlijk van je rust genieten als de rolluiken dicht zitten. Buiten geluidsisolatie om heeft een Heroal rolluik nog verschillende voordelen.
– Stil in gebruik
– Warmte-isolatie
– Weinig ruimte nodig
– Verschillende kleuren mogelijk
– Waterdicht

Je kan het rolluik op verschillende manieren plaatsen. Het voordeel is dat bij alle manieren niet veel ruimte nodig is om het rolluik op te hangen. Door rolluiken voor je ramen te plaatsen behoud je veel warmte. In de winterperiode gaat er veel warmte verloren via de ramen. Door hier rolluiken voor te plaatsen heb je een stuk minder stookkosten. Op deze manier blijft je huis lekker warm en bespaar je geld op de stookkosten. Het systeem wordt helemaal waterdicht afgesloten. Zo is het bijna onmogelijk dat er roest ontstaat waardoor het rolluik een langere levensduur krijgt. De Heroal rolluiken worden gemaakt van aluminium. De lamellen zijn heel stevig gemonteerd waardoor ze tegen een stevige windvlaag geen probleem moet zijn. De rolluiken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Op deze manier kan je rolluiken makkelijk aanpassen aan de rest van je woning.

Prijs rolluiken

Binnen de Heroal rolluiken zijn er een heleboel mogelijkheden. Zo is de kleur en het uiterlijk van het rolluik gemakkelijk aan te passen. Het uiterlijk is aan te passen doormiddel van de kast waar het rolluik in zit. Je kan kiezen voor een ronde, halfrond en vierkant. Je kan het rolluik ook op verschillende manieren plaatsen. Het is mogelijk om het rolluik in het kozijn te plaatsen of op de muur om het raam. De rolluiken worden standaard geleverd met een handmatige bediening. Het rolluik wordt van aluminium gemaakt waardoor dit heel zwaar kan zijn. Wil je iets meer gemak van je rolluik? Het rolluik kan ook gemakkelijk elektrische bediend worden. Er zijn dan ook twee mogelijkheden. Je kan kiezen voor een schakelaar maar ook met een afstandsbediening voor nog meer gemak. Als je kiest voor een elektrisch rolluik neemt het wel meer kosten met zich mee. Een standaard rolluik is al mogelijk vanaf €99,-. Als je veel aanpassingen wil doen heeft dat gevolgen voor de prijs. Het is belangrijk om de juiste maten op te nemen van het rolluik. Als de maten niet kloppen is het lastig om het rolluik goed te plaatsen. Lukt het niet om dit op de juiste manier te doen? Neem even contact op met een specialist. Zij willen u graag helpen en kunnen de juiste instructies geven.


Reacties zijn hier gesloten.