Gereedschapspecialist

april 4, 2016 | Door admin | Opgeslagen in: blog.

Diamantgereedschap specialist THS Tools is een gereedschap webshop die gespecialiseerd is in diamantgereedschap, maar daarnaast ook veel elektrisch gereedschap verkoopt. Ze leveren merken zoals Hitachi, Bosch, Carat, Husqvarna, eigenlijk alle bekende gereedschap merken voor de professional. Bij THS Tools bent u aan het juiste adres als u naast een scherpe prijs ook nog persoonlijk advies wilt. Er staan namelijk altijd goed geïnformeerde werknemers voor u klaar! Ook hebben ze een showroom in Groningen waar u de producten kunt bekijken en waar ze ook nog eigen werkplaats hebben.

Betonschuurmachine

Een groot assortiment aan betonschuurmachines kunt u vinden op deze webshop, deze machines zijn uitermate geschikt voor het schuren van vloeren, muren of andere betonnen oppervlakken. De schuurmachines die u hier kunt kopen, zorgen ervoor dat u gemakkelijk met een handzame en krachtige betonschuurder aan het werk kunt. Het assortiment is breed en u heeft de keuze uit veel verschillende machines van onder andere Flex en Husqvarna. De werknemers bij THS Tools hebben veel verstand van de verschillende slijpmachines, polijstmachines en betonschuurmachines en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Hitachi DS14DJL

Deze accuboormachine van Hitachi, is de beste keus voor de professional die wilt werken met een betaalbare en erg handzame boormachine. Bij THS kunt u terecht voor de scherpste prijs en krijgt de boormachine geleverd inclusief accu’s en lader in een Hitachi koffer. Op deze Hitachi DS14DJL zit led verlichting, waardoor u op elke plek makkelijk kan werken. Verder is de machine binnen 40 minuten weer opgeladen en kunt u weer aan het werk.

Waarom THS Tools?

Een groot voordeel van THS Tools in vergelijking met andere webshops is, dat THS in tegenstelling van anderen wél dealer is van de merken die zij leveren. Hierdoor heeft u als klant altijd de volledige service die u verlangt bij gereedschap.


Reacties zijn hier gesloten.