Een nieuwe houten overkapping

juni 14, 2015 | Door admin | Opgeslagen in: blog.

Houten overkappingen

Op zoek naar een houten overkapping? Bij houtenoverkappingen.com kunt u terecht voor een houten overkapping op maat gemaakt! Alvorens uw project te bouwen, worden uw wensen volledig in kaart gebracht en ontvangt u een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord met deze offerte, dan wordt uw houten overkapping vervolgens speciaal voor u gemaakt.

Houten overkappingen met authentieke uitstraling

Alle houten overkappingen van houtenoverkappingen.com hebben een robuuste, authentieke uitstraling. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van traditionele pen-gat verbindingen. Hierbij worden twee houten constructies verbonden met een staaf (de pen) aan de ene kant, en een gat daar recht tegenover. Dit levert een oersterke verbinding op met een robuuste uitstraling.

Een sfeervolle houten overkapping

De ene houten overkapping is de andere niet! Bij houtenoverkappingen.com kunt u terecht voor oerdegelijke producten, zoals het gebint. Dit zijn massief houten constructies die zorgen voor het dragend vermogen. Gebintwerk kent een lange historie. Het bouwen van een houten overkapping met gebintwerk vraagt dan ook om maatwerk, vakmanschap en oog voor detail.

Houten overkapping mogelijk in diverse houtsoorten

Vanuit traditioneel oogpunt worden gebinten vervaardigd uit eikenhout. Dat wil echter niet zeggen, dat u verplicht bent om uw houten overkappingen van eikenhout te laten maken. Bij houtenoverkappingen.com kunt u ook kiezen voor gebinten en houten overkappingen van andere houtsoorten, zoals lariks, iroko, accoya, oregon pine, douglas of vurenhout. Zo kiest u eenvoudig voor een houten overkapping in de sfeer die u zelf wenst.

Als u ook een houten overkapping wilt

Natuurlijk is een houten overkapping niet van de ene op de andere dag ontworpen, gemaakt en geplaatst. Houtenoverkappingen.com vertelt u echter graag waar u allemaal op moet letten alvorens een houten overkapping te bestellen. U kunt dus gerust vrijblijvend contact opnemen.


Reacties zijn hier gesloten.