Aluminium serre

Voordelen van een aluminium serre

Tegenwoordig worden veel serres gebouwd van aluminium, dit omdat het een duurzaam materiaal is, makkelijk te bewerken is, verkrijgbaar is in vrijwel alle gewenste kleuren en het onderhoud ervan erg makkelijk is.
Een aluminium serre is duurder dan een houten of kunststof serre, maar je hebt er over het algemeen wel veel langer plezier van, mits deskundig gemonteerd. Dit is zeker een pluspunt dat je in je overweging bij de keuze voor een bepaalde serre moet laten meetellen.

Voordelen van een aluminium serre

Een aluminium serre brengt licht en ruimte in uw huis. Stel je eens het schitterende effect op een mooie lentedag of bij een winters zonnetje voor. Met een serre is het natuurlijk het hele jaar door genieten van licht en ruimte in uw huis. Met aluminium is bijna alles mogelijk, van de meest eenvoudige aanbouw serre tot complexe constructies. Daarom zijn aluminium profielen de perfecte basis voor een serre. Alle stijlen zijn mogelijk bij de bouw van een aluminium serre: strak, speels, modern of juist klassiek. En u bepaalt eigenlijk helemaal zelf hoe u de serre wilt opbouwen. Er zijn diverse glastypes, verschillende paneelsoorten en allerlei bedieningssystemen variërend van draaien, kiepen, schuiven tot een combinatie daarvan. Met aluminium is een serre ook zeer goed te isoleren, wat een mooi pluspunt is, zeker voor de koude herfst- en wintermaanden.